Ce este video chatul?

Angajari videochat în Iaşi - Studio for GIRLS

Angajari videochat în Iaşi – Studio for GIRLS

Într-o lume în care cei bogați fac regulile, într-un timp al vitezei și goanei după bani, fii deșteaptă și adaptează-te cerințelor pentru a-ți atinge scopurile, fără a renunță la propria independență.

Alege un loc de muncă modern, cu câștiguri mari, într-un domeniu aflat în plină dezvoltare : videochat-ul. Această activitate presupune comunicarea, prin intermediul internetului, cu ajutorul calcuratorului și al camerei web, cu alte persoane aflate în alte țări. În acest sens, studioul nostru de videochat deține contracte de exclusivitate cu situri din străinătate. Așadar, în cazul în care vom colabora, discreția absolută îți este garantată și de faptul că nu vei intra în contact virtual decât cu persoane din afară României.

Este adevărat că videochat-ul este o activitate controversată, dar cei care se împotmolesc în prejudecăți nu vor reuși să progreseze în viață. Din partea echipei noastre vei beneficia de suport și consiliere de specialitate, indiferent dacă ai mai lucrat în domeniu videochat-ului sau ești la început de drum.

Oferim condiții optime de muncă : locații curate și frumos amenajate, echipamente de ultima generație, plus seriozitate și profesionalism în oricare aspect al muncii noastre. Ia-ți viață în propriile mâini ! Alege să profiți și să te bucuri de tinerețe la maximum ! Fii ambițioasă și hotărâtă să-ți împlinești toate visele (casă, mașină, călătorii, haine, etc), în anii frumoși ai vieții tale. Studio for Girls este aici că să te ajute să realizezi ce îți propui.

Acum, DEPINDE de TINE să iei decizia câștigatoare. Contactează-ne pentru a te convinge de orice informație descoperită în paginile site-ului nostru.
Suntem aici pentru a-ți lămuri orice neclaritate.

Aşa că ce mai aştepti?Programează un interviu!

Nu te costă nimic.Relaţii la telefon : 0749 836 453